Logisch

Als je een nieuw huisdier krijgt, dat hiervoor slecht verzorgd of behandeld is, dan geef je hem voer, water, een veilige plek. En de tijd om te wennen aan jou en zijn nieuwe huis, veel tijd.

Als je een collega of vriend een paar keer in de steek hebt gelaten en je wilt zijn vertrouwen terugwinnen, dan laat je keer op keer merken dat je er nu wel voor hem zult zijn. En je geeft hem tijd om dat te gaan geloven, veel tijd.

Als je partner je bedrogen heeft en jij geeft hem/haar een nieuwe kans, dan moet je partner eerlijk tegen je zijn, zijn prioriteit bij jou leggen en goed voor je zorgen. En dan heb je tijd nodig, veel tijd.

Als je je lichaam jarenlang in onzekerheid hebt gelaten door het te weinig voeding te geven, dan weer vol te stoppen met rommel, dan weer uit te hongeren en intussen steeds te zeggen dat het lelijk is, dan…
ga je twee weken gezond eten en vier keer naar de sportschool en vervolgens raak je gefrustreerd dat je lichaam nog steeds zijn noodvoorraad vet niet weg wil doen.

Logisch toch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *